Online (ver)huur platform

Rooming is een (ver)huur platform dat door gebruik te maken van de laatste technieken en inzichtelijke afbeeldingen, voor snellere matches zorgt.

Rooming legt de focus op gebruikersgemak en betrouwbaarheid, waardoor een uniek platform is ontstaan. Een woning(ver)huur platform waar je weet van wie je huurt en aan wie je verhuurt.

Door de krachten te bundelen met Nederlands grootste studenten vacature website en Stuvia heeft het platform direct toegang tot 90% van studerend en startend Nederland!

Voor Verhuurders betekent dit een plek waarbij huurders snel en eenvoudig gevonden kunnen worden. Door een handig Dashboard, kan de Verhuurder de vele reacties en advertenties vanuit één centrale plek managen.
Voor de Huurder biedt Rooming een plek waar eenvoud voorop staat. Door een koppeling met Facebook maak je als Huurder in minder dan één minuut een gratis profiel aan.

Daarnaast kan er direct vanuit een overzichtelijk Dashboard gereageerd worden op de aangeboden kamers, woningen, of appartementen. Uitpuilende mailboxen, of per ongeluk verwijderde mailtjes behoren tot het verleden!

Je korting bij Rooming:

Gratis aanmelding € 0,35 cashback Bekijk de aanbieding
Pakket 1 € 1,75 cashback Bekijk de aanbieding
Pakket 2 € 4,38 cashback Bekijk de aanbieding
Pakket 3 € 6,13 cashback Bekijk de aanbieding
Verhuurobject € 0,35 cashback Bekijk de aanbieding