Fuelyourbody.nl

Fuelyourbody is het sterk groeiende merk dat maaltijden en andere voeding aanbiedt gericht op sporters. De maaltijdpakketten zijn afgestemd op de doelstellingen die sporters hebben, hierdoor halen ze gemakkelijk hun gewenste voeding in huis. Daarbij wordt er nu al, en in de toekomst nog meer, aanvullende producten aangeboden om sporters beter te voorzien van hun voeding. Denk hierbij aan losse maaltijdcomponenten, supplementen, snacks, cooking sprays, sauzen, pancakes, fruit, noten en kruiden.

Doordat we ruim 100 gevarieerde maaltijden aanbieden, hebben onze klanten iedere dag weer een lekkere maaltijd. Daarbij komen de meals écht vers bij ze aan aangezien ze gekoeld verstuurd worden. Eenmaal thuis ontvangen, kunnen de sporters de maaltijden gemakkelijk 3 maanden in de vriezer bewaren.

Op dit moment is Fuelyourbody al actief in Nederland, Vlaanderen en Duitsland, maar zeer binnenkort komt er een aparte webshop voor Wallonië. Verderop in dit jaar komt er ook nog een uitbreiding naar Frankrijk met een eigen webshop.

Om de sporters beter te kunnen ondersteunen met behalen van hun doelen, biedt Fuelyourbody ook een App aan met daarbij een online coaching traject. In de App zelf staan al duizenden voorbeeld oefeningen om te doen en je kunt ook je eigen progressie erin bijhouden. Daarbovenop stelt de online coach samen met je, na een uitgebreid intakegesprek, een uitgebreid voedings- en sportplan met je op. Vervolgens kun je altijd vragen blijven stellen aan je coach om de volgende stappen te blijven zetten.

Je korting bij Fuelyourbody.nl:

Standaard 3.5% korting Bekijk de aanbieding