Seemy

Over Seemy
Er wordt in een digitaal tijdperk geleefd waarin er steeds meer gebruik wordt gemaakt van beeldschermen. Zo zijn smartphones, laptops en TVs zijn niet meer uit het leven weg te denken. Dagelijks wordt er meer dan negen uur per dag besteedt achter beeldschermen. Al deze apparaten stralen blauw licht uit. Langdurige blootstelling aan dit blauwe licht kan leiden tot klachten zoals hoofdpijn, verslechterde concentratie, droge ogen en slaapproblemen.

Seemy begrijpt dat de digitale apparaten niet snel zullen verdwijnen. Daarom ontwikkelde Seemy een computerbril die het blauwe licht filtert door middel van speciale brillenglazen.
Door blauw licht weg te filteren met een Seemy is er minder last van hoofdpijn, droge ogen, en verbeterde concentratie en slaapkwaliteit. Een groot deel van de mensen tot 45 jaar komt nog niet bij de opticien. Deze hebben simpelweg nog geen klachten met betrekking tot het zicht. Juist deze doelgroep besteed meer tijd dan ooit achter de beeldschermen. Seemy focust zich op deze doelgroep die normaal niet bij de opticien komt, maar wel hun ogen willen beschermen tegen schadelijk blauw licht. Om deze doelgroep aan te spreken maakt Seemy de computerbril hip en eenvoudig, waarmee het af stapt van het saai en statische imago van de opticien.

De Seemy computerbril is een unisex model dat in 10 verschillende kleuren te verkrijgen is. De bril is gemaakt van extreem flexibel materiaal, waardoor die lang meegaat en bijna niet kapot te krijgen is. Door de flexibele scharnieren past de bril op elk type hoofd. En met een gewicht van 18 gram is het snel niet te merken dat een bril op is. De website, de branding en het product van Seemy zijn op elkaar afgestemd. Alles is zo ontworpen dat de klant een WOW-gevoel ervaart tijdens de klantreis. Van het moment op de website, tot het uitpakken van het pakketje. Mocht er toch iets niet helemaal goed zijn? Dan doet Seemy niet moeilijk en lossen ze het probleem op.

Seemy is overtuigd van het computerbril en de werking. Daarom krijgt de klant 100 dagen de tijd het product te proberen? Bevalt het niet? Dan mag hij zonder vragen terug gestuurd worden en krijgt de klant zijn geld terug. Door de enorme vraag is Seemy sinds kort ook begonnen met het aanbieden van de Seemy computerbril op sterkte. Sterkte variërend van +0,5 tot +3.

Je korting bij Seemy:

Algemeen 2.94% korting Bekijk de aanbieding