Zoek.Vergelijk.Bestel.

Op Refurbished.nl kunnen klanten de beste refurbished producten vergelijken op basis van prijs, kwaliteit en voorraad. Klanten krijgen het beste aanbod op basis van voorraad, het geselecteerde product in de geselecteerde kwaliteit, uit voorraad geleverd tegen de beste prijs.

- Vrijheid om te kiezen voor een kwaliteitslabel
- Vergelijk en bestel de beste refurbished producten
- Altijd uit voorraad, tegen de beste prijs

Extra service
- Klantenservice is 5 dagen per week bereikbaar op social media en telefonisch
- Gratis technische helpdesk
- 30 dagen geld terug garantie
- Gratis aankoopverzekering (Trusted Shops)

De refurbished keurmerken op Refurbished.nl zijn zorgvuldig geselecteerd, gecontroleerd en beoordeeld op kwaliteit. Op Refurbished.nl zijn alleen de beste keurmerken verkrijgbaar.

Het voordeel voor de consument is dat je bij Refurbished.nl geen product koopt dat het beste wordt geprezen door het bedrijf zelf, wat je normaal gesproken van andere aanbieders zou zien. klanten kopen eenvoudig een gecontroleerd en betrouwbaar refurbished product van de juiste kwaliteit met een garantie in uw gewenste configuratie en gradatie uit voorraad tegen de beste prijs.

Door deze methode heeft Refurbished.nl de grootste voorraad van Nederland

Als onderdeel van R3BORN is de missie van Refurbished.nl om samen met jou als consument een verschil te maken in onze samenleving: een circulaire economie helpen creëren. Zo werkt Refurbished.nl ook samen met Stichting Triodos om duurzame projecten te ontwikkelen en uit te voeren.

Je korting bij refurbished:

minimale vergoeding 0.5% korting Bekijk de aanbieding
maximale vergoeding 2.5% korting Bekijk de aanbieding