Guardey

Ontdek de Kracht van Guardey: De plug & play cybersecurityoplossing voor het MKB

In een wereld waar cyberbedreigingen voortdurend evolueren, staat Guardey klaar om jouw bedrijf te beschermen tegen de duistere krachten van het internet. Wist je dat maar liefst 95% van de hacks en datalekken het gevolg is van menselijke fouten? Daarom hebben we Guardey ontwikkeld: de plug & play cybersecurityoplossing van Nederlandse bodem, ontworpen om het MKB naar nieuwe hoogten van cyber veiligheid te tillen.

Voor het MKB biedt Guardey een moeiteloos te implementeren en betaalbare manier om zich te wapenen tegen meedogenloze cyberaanvallen. Hier zijn de vier topfuncties waar jouw netwerk dol op zal zijn:

Plug & play eenvoud: Met Guardey is cybersecurity niet langer een ingewikkeld vraagstuk. Onze oplossing is direct te installeren en in te zetten, wat het gebruiksvriendelijk en toegankelijk maakt voor bedrijven van elke grootte.

Geen technische hoofdbrekens meer; bescherming is binnen handbereik.
Naadloos beveiligde berbinding: Jouw team verdient het om overal veilig te werken, zonder concessies te doen aan dataveiligheid. Guardey creëert direct een robuuste VPN-tunnel, waardoor gevoelige gegevens worden beschermd en bedrijfsactiviteiten soepel verlopen. Zet de poort open naar een wereld van veiligheid zonder grenzen.

Realtime inzicht van bedreigingen: Geavanceerde bewaking vormt het schild dat jouw bedrijf 24/7 beschermt. Guardey detecteert en bestrijdt snel virussen en malware, waardoor dreigingen geen kans krijgen om binnen te dringen. Rust jouw bedrijf uit met de ultieme cyberbeschermer en ga met vertrouwen de toekomst tegemoet.

Boeiende cyberbewustzijnstraining: Een sterk beveiligde organisatie begint bij bewust personeel. Met Guardey's gamification vergroot je de cyberkennis van jouw team en creëer je een veiligheidsbewuste cultuur. Van de directiekamer tot de werkvloer, iedereen wordt uitgerust om potentiële bedreigingen effectief aan te pakken.

Bij Guardey geloven we in een veiligere digitale wereld voor iedereen. Sluit je aan bij ons affiliate programma en speel een cruciale rol in het beschermen van bedrijven tegen de duistere krachten van cybercriminaliteit. Samen versterken we het cyberbewustzijn en bouwen we een veiligere digitale toekomst. Word vandaag nog partner van Guardey en maak het verschil!

Je korting bij Guardey (NL):

Standaard leadvergoeding € 8,75 cashback Bekijk de aanbieding