Toot.nl natuurlijke make-up voor kinderen

"Mama, mag ik make-up?" 😳
Als moeder van 3 kinderen, is oprichtster Karlijn groot voorstander van zelfexpressie en het creëren van ruimte voor kinderen om hunzelf te ontdekken. Met ballonnen in het haar naar school, een korte broek in de winter of de meest unieke, zelf uitgezochte kledingcombinaties......als het vanuit het kind zelf komt en het verantwoord is, 'doen!'.

Waarom zitten aantrekkelijke producten voor kinderen vaak vol nare ingrediënten? Dat kan anders!
Hoe is het toch mogelijk dat leuke, aantrekkelijke producten waar kinderen blij van worden (en dus leuk zijn om cadeau te geven) vaak vol nare ingrediënten zitten? Dit terwijl het zo belangrijk is dat kinderen experimenteren en plezier maken tijdens het opgroeien. Schadelijke ingrediënten horen daar niet bij. Dit kan echt anders!

TOOT for joy, not for nasties!
Zo werd TOOT! geboren. TOOT!, het expressieve, positieve geluid van een toeter als uiting van plezier en een knipoog naar 'goed voor je toet'. TOOT! wil kinderen graag de ruimte bieden te experimenteren, zich te uiten en hunzelf te ontdekken, wetende dat er tegelijkertijd ook goed voor hun huid gezorgd wordt. En dat laatste is dan weer een geruststellende gedachte als ouders.

Natuurlijke formules van de beste experts πŸ’š

Je korting bij Toot.nl:

Algemeen 1.96% korting Bekijk de aanbieding