Tinyparks.nl

Een prachtige bestemming om de drukke stad tijdelijk te ontvluchten, een plek om weg te dromen in een natuurlijke omgeving en in een unieke accommodatie die van alle gemakken is voorzien. TinyParks is hét concept als het gaat om uniek overnachten in bijzondere sferen. Ons doel? Waardevolle herinneringen creëren, die nooit meer vergeten zullen worden.

TinyParks beschikt over drie unieke locaties om te overnachten in een bijzondere setting. Overnacht in een Tiny House in een bos of kies voor één van onze unieke glamping tenten op een natuureiland in Nederland.

USP's
TinyParks bestaat nog geen één jaar. Gasten kunnen een bijzondere overnachting verwachten, geen standaard camping of vakantiepark. In negen maanden is TinyParks op Instagram gegroeid naar maar liefst 18.000 volgers. Wat wordt er aangeboden? Een complete ervaring: locatie, accommodatie en festival achtige sferen.

Waarom moet een affiliate zich aanmelden voor TinyParks?
De recreatie markt in Nederland is vooral gericht op ouderen en gezinnen. TinyParks richt zich op 'juppen' uit de Randstad. Een doelgroep die nu over het algemeen voor een weekend weg vaak kiest voor city trip naar het buitenland. Met TinyParks wordt een unieke ervaring in Nederland aangeboden.

Je korting bij Tinyparks.nl:

Algemeen 3.2% korting Bekijk de aanbieding