Zandstuve.nl

Kamperen:
Bij de Zandstuve kunnen gasten kamperen op verschillende type kampeerplaatsen met een gemiddelde oppervlakte van 120m². Zo zijn er kampeerplaatsen waar huisdieren welkom zijn en huisdiervrije kampeerplaatsen. Ook kan gekozen worden voor een kampeerplaats met privé sanitair. De kampeerplaatsen beschikken over 8 tot 16 ampère stroom, een CAI-aansluiting, eigen watertappunt en waterafvoer. Ook is wifi op de kampeerplaats mogelijk tegen betaling. Vanaf de kampeerplaatsen is een sanitairgebouw altijd dichtbij. Bovendien staat op elk kampeerveld een speeltoestel voor de kids.

Accommodaties:
Bij de Zandstuve.nl kunnen gasten ook een (glamping) accommodatie huren. Verblijf in een Familiechalet, Chalet Stiefje, Vechtdal Lodge of een van de andere accommodaties. De accommodaties bieden plaats aan 2 tot 12 personen en beschikken, afhankelijk van het type, over diverse comfortabele en luxe voorzieningen. Een eigen badkamer, sfeervolle woonkamer, compleet ingerichte keuken en een terras of veranda met loungeset. Bij de Zandstuve.nl hebben gasten een ruime keuze. Kasteel Uylenburght, Vakantiehuis de Rheezermaten en Vakantiehuis Rheeze zijn bijzondere accommodaties voor 10 en 12 personen. Heerlijk bubbelen in de jacuzzi of relaxen op de loungebanken in de serre voor de open haard. Een erg leuke accommodatie voor een familie- of vriendenuitje.

Faciliteiten:
Ook de uitstekende faciliteiten maken de Zandstuve.nl een geliefde vakantieplek voor velen. Het binnen- en buitenzwembad bieden het hele jaar waterpret voor jong en oud, wie durft er van de supersnelle 50 meter lange waterglijbaan De Crazy Cone? In Cobus Speelkasteel en in één van de 30 buitenspeeltuintjes kunnen kinderen heerlijk klimmen en klauteren. In de zomer, maar ook in het voor- en najaar staat het enthousiaste animatieteam klaar voor de kinderen. Het animatieteam met Cobus, Bella, Buur, Berk en de andere stuufeilandbewoners bieden een doorlopend animatieprogramma met activiteiten voor alle leeftijden. In het hoogseizoen beleven kinderen iedere dag weer een nieuw avontuur in Berks Bostheater. Gasten hoeven de Zandstuve.nl niet te verlaten wanneer ze zin hebben in een patatje, pizza, pannenkoek of mixed grill, dit alles is te vinden bij de horecaplaza. Beleef een stuuftastische vakantie bij de Zandstuve.nl!

USP’s:
• 5-sterren camping in Hardenberg;
• Professioneel animatieprogramma het hele jaar door;
• Vele kindvriendelijke faciliteiten;
• Kampeerplaatsen, glamping & accommodaties.

Je korting bij Zandstuve.nl:

Glamping 1.23% korting Bekijk de aanbieding
Kamperen 1.75% korting Bekijk de aanbieding