Oscar Autoverhuur

In januari 2022 betrad Oscar Autoverhuur de Nederlandse markt na het succes in Denemarken. Oscar Autoverhuur is erin geslaagd om in minder dan twee jaar de meest talrijke autoverhuurketen in Denemarken te worden met meer dan 120 locaties en +1.800 voertuigen.

We zijn in Nederland gestart met meer dan 20 locaties en het aantal steden waarin we ons begeven groeit snel. Het is een lopend proces waarbij wij blijven groeien door landelijk extra locaties aan te sluiten en het wagenpark van bestaande locaties te vergroten.

Onze missie is om autoverhuur voor iedereen en overal plezierig te maken tegen een betaalbare prijs. Autoverhuur staat niet bekend om zijn uitstekende klantenservice, redelijke prijzen of transparantie. Daar willen wij verandering in brengen. Daarom is onze autoverhuur lokaal, eenvoudig en voordelig.

Lokaal, omdat we samenwerken met garages en autodealers in kleine, middelgrote en grotere steden in het hele land. Zo hebben we altijd een locatie in de buurt van de klant.

Eenvoudig, omdat autoverhuur een complexe dienst kan zijn, hebben wij een gebruiksvriendelijke website ontworpen die de gebruiker gemakkelijk door ons boekingsproces leidt. We hebben transparante prijzen zonder verborgen kosten, je weet precies welke auto je krijgt en we hebben een uitstekende klantenservice die zeven dagen per de week beschikbaar is via telefoon, chat en e-mail.

Voordelig, omdat autoverhuur niet duur hoeft te zijn.

Omdat we geen auto's bezitten, kunnen we onze kosten remmen en auto's verhuren tegen een lage en betaalbare prijs die aantrekkelijk is voor elke klant.

Je korting bij Oscar Autoverhuur:

Standaard 5.25% korting Bekijk de aanbieding