De video van Sinterklaas!

Video van Sint is al 15 jaar niet meer weg te denken uit de Nederlandse en Belgische huiskamers. Met deze unieke persoonlijke videoboodschap geef je jouw kinderen en familie een ervaring om nooit meer te vergeten!

Sinterklaas spreekt tijdens de video iedereen twee keer persoonlijk toe. Naast de roepnaam vul je de leeftijd in en kun je dit jaar kiezen uit maar liefst 6 onderwerpen per persoon (2 optioneel). Denk hierbij aan een leuke hobby, lievelingseten, een compliment of opvoedkundige tip. Daarnaast upload je meerdere foto’s van de kinderen en het hele gezin. Deze foto’s zie je terug in het Grote Boek en op andere plekken in de video waardoor het nog persoonlijker wordt. Om het feest helemaal compleet te maken kun je ook zelf de verstopplaats kiezen, die Sinterklaas dan verklapt aan het eind van het avontuur.

Naast de persoonlijke aandacht is er ieder jaar met een gloednieuw avontuur. Dit keer helemaal in het teken van Sinterklaas en Snoetje de hulppietenhond!

Jouw Video van Sint stel je via www.videovansint.nl zelf eenvoudig samen. Vervolgens wordt de videoboodschap opgenomen door de pieten, gemonteerd en verwerkt tot een mooi verpakte DVD en/of download. Na betaling is de download al binnen 1 uur te downloaden en online te bekijken. De dvd wordt (op werkdagen) binnen 24 uur verzonden vanaf eind oktober en werkt op iedere dvd/blu-ray-speler en (spel)computer. De afspeelduur van de video is ongeveer 14 minuten (afhankelijk van het aantal personen).

Nieuw in 2023

Avontuur: Sinterklaas en Snoetje de hulppietenhond!
2 Foto’s in het Grote Boek (i.p.v. 1)
3 Extra Foto’s op allerlei leuke plekken in de video (i.p.v. 2)
150 nieuwe onderwerpen voor kinderen en volwassenen (in totaal meer dan 450)
Beluister de onderwerpen nu eerst voordat je besteld
Kies nu t/m 10 personen per video!

Je korting bij Video van Sint:

Default 3.5% korting Bekijk de aanbieding