Kambukka

Kambukka ontwerpt trendy & slimme drinkoplossingen voor iedereen die onderweg is. Onze consumenten kiezen bewust voor premium flessen die passen bij hun actieve levensstijl en persoonlijkheid. De producten van Kambukka zijn zo gemakkelijk in gebruik, dat je je na een tijdje geen leven zonder ze kunt voorstellen.

Thirst for life!

Kambukka maakt een soepele drinkervaring mogelijk met zijn gepatenteerde slimme producteigenschappen. Denk maar aan een deksel dat past bij elke gelegenheid, een ontwerp dat 100% lekvrij is en flessen die heel gemakkelijk te reinigen zijn dankzij hun Snapclean®-functie. Overigens worden alle Kambukka producten in eigen huis ontwikkeld, van de allereerste brainstorm tot de laatste tests. We veroveren de wereld one sip at a time.

Kambukka is momenteel verkrijgbaar in meer dan 65 landen! We zijn erg blij te kunnen aankondigen dat we een gecertificeerde B Corporation® zijn. Kambukka zet zich in om samen met de groeiende gemeenschap van B Corp™ een positieve impact op de samenleving te hebben.

Hoe maakt Kambukka het verschil?

Kwaliteitsgarantie
Uitstekende customer support
Een on-the-go product voor elke gelegenheid

Je korting bij Kambukka NL:

default 3.15% korting Bekijk de aanbieding