Laudius

40 jaar ervaring met kwalitatief afstandsonderwijs voor iedereen

Bij ons profiteer je van meer dan 40 jaar internationale ervaring op het gebied van thuisstudies. De kennis en ervaring die we in deze lange periode hebben opgedaan gebruiken we bij het ontwikkelen van onze kwalitatief hoogwaardige cursussen die altijd perfect aansluiten op de laatste arbeidsmarkttrends.

Waarom kiezen voor Laudius?

300 erkende thuisstudies op maat: digitaal (binnen 1 minuut starten) plus eventueel op papier, naar wens thuis af te sluiten met een Open boek examen. Haal zo je felbegeerde diploma!
Je kunt op elk moment starten met je cursus en examen afleggen wanneer jij er klaar voor bent (een examen afleggen is uiteraard geen verplichting).
Gegarandeerd tegen het laagste lesgeld van Nederland.
Studeren in je eigen tempo: waar en wanneer je wil. Thuis, onderweg, in de avonduren, op een vrije dag of in het weekend: alles is mogelijk.
Stap voor stap methode: duidelijke voorbeelden, praktische samenvattingen, heldere schema's en effectieve toetsmethoden zorgen ervoor dat je razendsnel door de leerstof heen kunt gaan.
Begeleiding door topdocenten (naar keuze): zorgvuldig geselecteerde vak-experts met jarenlange ervaring in onderwijs of bedrijfsleven.

Aantoonbare kwaliteit: erkende opleidingen en branchediploma’s, ISO- en CRKBO-gecertificeerd onderwijs.
Hoogste klanttevredenheid van Nederland! Gemiddelde beoordeling van 8,5 in combinatie met aanbevelingspercentage van 98%!
Moderne Online Campus: huiswerk maken en insturen, contact met docenten en medestudenten, vakforum en handige studie-informatie.
Uniek in Nederland: 14 dagen GRATIS proberen en 2 jaar lang GRATIS updates.
Een thuisstudie van Laudius is dus in alle opzichten de verstandigste keuze!

Je korting bij Laudius NL:

Studiegids € 0,44 cashback Bekijk de aanbieding
Bestelling 5.25% korting Bekijk de aanbieding