Budget Alles-in-1

Budget Thuis is al je energie- en telecomdiensten onder één dak. Producten waar de consument eigenlijk geen omkijken naar wilt hebben.

Gas en stroom moeten er gewoon zijn. Internet en tv moeten gewoon werken en je wilt natuurlijk altijd bereikbaar zijn. Het liefst tegen een zo laag mogelijke prijs. En zonder gedoe. Dat is Budget Thuis.

Voordelen:

Combikorting
Een combinatie van Budget Energie én Alles-in-1? Dan € 5,- combikorting per maand.

Met ruim één miljoen klanten bij Budget Energie is de kans groot dat een bezoeker kan combineren. Hierdoor is dit een van de beste proposities voor de vaste lasten.

Snelle keuring
Budget Thuis houdt van duidelijkheid en dit houdt ook in dat er regelmatig gekeurd wordt.

Scherpe proposities
Altijd goede acties met hoge kortingen en lage prijzen.

Internet
Bij Budget Alles-in-1 kun je terecht met zowel een ADSL- als glasvezelaansluiting. Afhankelijk van waar je woont, kun je gebruik maken van het glasvezelnetwerk. Budget Alles-in-1 maakt gebruik van het KPN-netwerk. Betrouwbaar én stabiel dus. En dat in heel Nederland. De installatie regel je trouwens in veel gevallen heel gemakkelijk zelf. Een simpele handleiding wordt namelijk meegeleverd.

Toch behoefte aan een installateur? Dan regelt Budget Alles-in-1 dat er iemand bij je langskomt.

TV
Budget Alles-in-1 biedt Interactieve TV van KPN. Ook dit gaat via je ADSL- of glasvezelaansluiting. Het basispakket bestaat uit meer dan 65 tv-zenders en zo’n 40 in HD. Nog niet genoeg?

Dan kun je dit aanvullen met allerlei tv-pakketten. Van het Turks of Kids Pakket tot verschillende sportpakketten. Voor ieder wat wils. Meer dan één tv in huis? Geen probleem. Kies dan voor extra televisieontvangers. Live tv pauzeren en Begin Gemist behoren trouwens ook tot het basispakket.

Bellen
Kies je ook voor Bellen via Budget Alles-in-1? Dan bel je met je vaste telefoon tegen lage tarieven naar alle Nederlandse en buitenlandse nummers (zowel vast als mobiel). Interesse in onbeperkt bellen? Ook dat is mogelijk. Kies dan voor Bellen Onbeperkt Vast, Onbeperkt Mobiel of Onbeperkt Buitenland. Deze bundels kosten je € 5,- per maand extra.

Energie
Met ruim 1 miljoen klanten is Budget Energie een van de grootste energieleveranciers van Nederland. Budget Energie houdt het graag simpel: een duurzaam product, blijvende besparing op stroom en gas met een goede, persoonlijke service.

Je korting bij Budget Alles-in-1:

Internet € 10,50 cashback Bekijk de aanbieding
Internet + TV € 14,00 cashback Bekijk de aanbieding
Internet + Bellen € 14,00 cashback Bekijk de aanbieding
Internet + Bellen + TV € 17,50 cashback Bekijk de aanbieding