De specialist in kantoormeubelen

Albeka is dé specialist als het gaat om kantoormeubelen in de breedste zin van het woord.

U vindt bij ons alle soorten kantoormeubelen voor altijd betaalbare prijzen. Bestellen bij Albeka betekent dat u altijd verzekert bent van een scherpe prijs en een uitstekende en persoonlijke service! Vanuit 3 vestigingen worden bestellingen snel en secuur geleverd door heel Nederland en België.

Vanwege de logistieke voordelen is Albeka in staat op alle gewenste locaties tegen een zeer aantrekkelijk tarief te leveren. Binnen ons assortiment nieuwe kantoormeubelen vindt u bureaus, bureaustoelen, vergaderstoelen, kantinestoelen diverse soorten archiefkasten en nog veel meer. Ook is Albeka zich steeds meer bewust van de noodzaak van gezond werken.

Ziet u ook de noodzaak van gezond en dynamisch werken? Bekijk dan eens ons assortiment met dynamische en ergonomische kantoormeubelen.

Gebruikte kantoormeubelen vindt u bij Albeka
Bij Albeka vindt u tweedehands kantoormeubelen van uitsluitend topkwaliteit voor een fractie van de nieuwprijs. In ons duurzaam hergebruikt assortiment vindt u topmerken, zoals Ahrend, ASPA, GISPEN, Kembo, König + Neurath, Kinnarps en nog vele andere merken. Als u kiest voor duurzaam hergebruikt gunt u kantoormeubilair een tweede leven, wat bijdraagt aan een duurzame en toekomstbestendige economie en milieu. Vanuit deze overweging en passie is Albeka gemotiveerd om duurzaam hergebruikt meubilair in de markt te zetten. Bekijk ook ons sterrensysteem. Via de sterren kunt u precies bekijken wat de staat is van het betreffende artikel.

Projectinrichting, totaalinrichting en interieuradvies
Van tekening tot totaaloplevering! Bent u op zoek naar totaalinrichting, of projectinrichting? Albeka heeft de expertise in huis om 2D en 3D uw kantoor in te richten en daarna het gehele project te verzorgen. Maak daarom snel een vrijblijvende afspraak met onze interieurstyliste! Binnen onze werkwijze is er ruime aandacht voor een totaalplan. Hiermee willen wij de mogelijkheid bieden om een goede prijs te kunnen geven voor uw huidige meubilair en een zeer scherpe prijs voor de totaalinrichting, waardoor wij u dus totaal kunnen ontzorgen. Binnen dit traject inventariseren wij uw huidige werkplek of kantoor en nemen wij u mee in een compleet totaalplan. Wij voorzien u van een 2d en 3d interieurplan, waarbij een interieurstylist u adviseert in het gehele proces.

Waarom bij Albeka kopen?

Gratis bezorging boven de €150,- (m.u.v. Waddeneilanden)
Eigen bezorgservice
Gebruikt + Nieuw kantoormeubilair
+2500 meubels direct uit voorraad leverbaar
Aangesloten bij Thuiswinkel Waarborg Zakelijk

Je korting bij Albeka:

Nieuw 2.8% korting Bekijk de aanbieding
Gebruikt 4.2% korting Bekijk de aanbieding