BoekenVoordeel

BoekenVoordeel is met 100 winkels in Nederland en België de grootste winkelketen op het gebied van voordeelboeken.

De winkelketen Boekenvoordeel is ontstaan in Amsterdam en heeft zich de afgelopen 35 jaar ontwikkeld tot een winkelformule die zich zowel in Nederland als België in alle A1 winkellocaties heeft gevestigd.

Boekenvoordeel heeft een kern assortiment van voordeelboeken in diverse hoofdgenres als romans, thrillers, reis-, kinder-, cadeauboeken en nog veel meer. Verder beschikken bijna alle Boekenvoordeel winkels in Nederland en België over een FRS Shop in Shop formule wat inhoudt dat elke winkel het beste van het Free Record Shop assortiment op de winkelvloer presenteert.

Naast boeken heeft Boekenvoordeel een zeer uitgebreid assortiment hobbyartikelen, wenskaarten, agenda’s, kalenders en speelgoed. De kracht van Boekenvoordeel is dat we eigenproducties maken, grote aantallen inkopen en speciale partijen opkopen, hiermee kunnen we ons naast het uitgebreide en exclusieve assortiment ook op prijs onderscheiden.

Bij Boekenvoordeel krijgt de klant dan ook altijd prijsvoordeel, kortingen tot wel 50% en zeer scherpe prijzen op diverse producten.

Met dit totale assortiment in combinatie met de unieke prijsstelling is Boekenvoordeel dan ook de aangewezen cadeauwinkel voor de hele familie.

*Let op u ontvangt geen Cashback op boeken

Je korting bij Boekenvoordeel:

Bestelling 2.8% korting Bekijk de aanbieding