Doenkado

Geef een Doenkado belevenis naar keuze cadeau

Met Doenkado doe je altijd iemand een plezier. Want wie wil er geen leuke dingen doen en daar een herinnering aan over houden? Met meer dan 500 uitjes door heel Nederland is er keus voor iedereen. Voor jong en oud & met het hele gezin of alleen op pad. Van avontuurlijke uitjes tot ontspannen belevenissen. Leuk om te krijgen, nóg leuker om te geven.

Iemand op een originele manier verrassen

Wij helpen mensen dagelijks om iemand op een originele manier te verrassen. De ontvangers maken op hun beurt maken de meest bijzondere uitjes mee. Met de Doenkado giftcard kun je kiezen uit meer dan 500 unieke belevenissen. Weet je al welke belevenis je aan iemand wilt geven? Dan helpen we jou bij een leuke presentatie van je cadeau. De ontvanger bepaalt zelf wanneer de gepersonaliseerde cadeaubon gebruikt wordt.

Hoe werkt het?

Kies de gewenste belevenis(sen) en betaal met jouw giftcard. Je kunt het tegoed in meerdere keren besteden totdat het tegoed op is of de geldigheid verlopen is. Eventuele bijbetalingen kunnen veilig en snel via iDEAL. Benieuwd waar je uit kan kiezen of hoeveel jouw giftcard waard is? Kijk dan snel op doenkado.nl.

Meer info
Leverbaar als giftcard, e-card, batch met codes en als shop-in-shop oplossing
De giftcard is 1 jaar geldig na datum van afgifte.
De giftcard is leverbaar in iedere gewenste waarde van € 5,- t/m € 150,-

Je korting bij Doenkado:

Standaard 1.75% korting Bekijk de aanbieding