Profiteer optimaal van uw wintersportvakantie

Uiterst eenvoudig: Klanten kiezen een skioord, daarna de data van het verblijf en in een paar klikken hebben klanten het skimateriaal van de beste kwaliteit. Twee voorstellen voor het niveau en het budget, reserveer snel. Klanten verspillen geen tijd meer en genieten optimaal van de vakantie en de skipistes!

Men kan tussen twee pakketten kiezen: Netski.plus (de nieuwe producten van dit jaar, super trendy) of Netski.comfort (recent kwaliteitsmateriaal tegen een zachte prijs). Klanten hoeven alleen nog maar hetniveau, beginner of gevorderde, op te geven en klaar is Kees! Klanten kunnen voor hunzelf, hun vrienden en hun gezin reserveren. Met de pakketten Netski.kid of Netski.teen ontvangen kinderen in een paar klikken kampioenwaardig materiaal, met een helm en skischoenen als optie. De ski’s of het snowboard staan klaar in de winkel. Let’s go.

Met de opties en diensten à la carte van Netski profiteren klanten optimaal van hun wintersportvakantie! Dankzij de optie bewaring hoeven klanten niet iedere avond met het materiaal te slepen, dit wordt in de winkel bewaard. De bezorging is een topservice, waarmee klanten hun ski’s kunnen deponeren waar en wanneer men wilt. Netski maakt het klanten nog gemakkelijker met de fast pass: men heeft voorrang bij het ophalen van het materiaal in de winkel en hoef dus niet meer op hun beurt te wachten. Alle opties van Netski.com zijn er op gericht om het verblijf in het skioord 100% plezierig te maken!

Meer dan alleen maar een website voor skiverhuur… Een levendige community met wie klanten bergplezier en sportieve belevenissen, een passie, adviezen van experts en mooie ontmoetingen kunt delen... Een wereld vol fun! Men vindt de Netski community op de sociale media Facebook en Instagram en kunnen klanten Netskiër ervaringen met delen.

Netski is te vinden in de favoriete skioorden, met zo’n 90 winkels in Frankrijk en Europa (Zwitserland, Italië, Andorra, Oostenrijk, Spanje).

Skiverhuur bij Netski is snel en eenvoudig.

Je korting bij Netski.com:

Algemeen 2.5% korting Bekijk de aanbieding